olaplex_salong

Olaplex

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan strukturskadat hår vara ett minne blott.

Olaplex en behandling där du kan behandla ditt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som vi utför! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet.

Kan man reparera ett skadat hår?

För första gången är svaret på den frågan JA! Olaplex lagar och multiplicerar bindningarna i håret med hjälp av en patenterad molekyl. Olaplex ökar våra valmöjlighet gällande färgförändringar samtidigt som kvaliteten på ditt hår kommer att öka dramatiskt.

Reparerar hårets bindningar med olaplex under din behandling.

Hos oss kan du kombinera Olaplex med alla våra färgbehandlingar oavsett om du färgar, avfärgar, bleker eller tonar. Självklart går det även bra att göra en  separat, intensivvårdande olaplexbehandling. Olaplex är testat på praktiskt taget alla hårtyper med goda resultat. Asiatisk, Europeisk, Afro, Sturkturskadat; kemiskt processat samt obehandlat Hår.

Vad är hemligheten med Olaplex?

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel. För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann…då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

olaplex1
Med OlaplexBlekning i kombination med Olaplex. Bilden på hårstrået fotograferad med 1000x förstoring visar hur håret fortfarande är friskt.
olaplex2
Utan OlaplexBilden ovan föreställer ett skadat och poröst hårstrå efter en blekning utförd utan Olaplex.
Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.