Hårvårdsprodukter

På HairConcept använder vi oss endast av högkvalitativa och hållbara styling- och hårvårdsprodukter som vi noga valt ut från välkända och professionella leverantörer. Vi har hårvårdsprodukter som passar alla hårtyper och våra erfarna frisörer hjälper dig att hitta de produkter som passar bäst för just ditt hår.

JOICO
JOICO
JOICO
JOICO är ledande inom professionell hårvård i över 65 länder världen över och erbjuder inte enbart högkvalitativa hårprodukter; de erbjuder högkvalitativa lösningar för ditt hår.
L'ANZA
L'ANZA
L'ANZA
L’ANZA satsar på att erbjuda exklusiva produkter av högsta kvalitet till frisörerna och deras kunder. L’ANZA väljer endast de bästa ingredienserna och använder sig aldrig av djurförsök.
WELLA PROFESSIONALS
WELLA PROFESSIONALS
WELLA PROFESSIONALS
Wella professionals erbjuder högklassiga och professionella produkter och hårfärger med över 100 års erfarenhet av hårvård, färg och styling.
OLAPLEX
OLAPLEX
OLAPLEX
Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan strukturskadat hår vara ett minne blott.
Hairtalk Extensions
Hairtalk Extensions
Hairtalk Extensions
Vi är en auktoriserad Hairtalk salong. Kontakta oss om du vill göra en hårförlängning med marknadens bästa absolut hår.
URBAN TRIBE
URBAN TRIBE
URBAN TRIBE
Urban Tribe är hårvård och styling som ger minimalt miljöavtryck, med naturliga ingredienser, utan att sänka kraven på kvalitet och perfektion.
Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.