lanza_frisor

L’anza

L’ANZA är ett internationellt företag inom hårvård och hårkosmetik och finns i dag representerat i mer än 40 länder. L’ANZA satsar på att erbjuda exklusiva produkter av högsta kvalitet till frisörerna och deras kunder.Som ansvarsmedveten utvecklare av högeffektiva professionella produkter väljer L’ANZA endast de bästa ingredienserna och använder sig aldrig av djurförsök.

Ökningen av kemiska behandlingar, värmestyling och skadliga ämnen i miljön har lett till att mer än 80 procent av dagens salongskunder har skadat hår. L’ANZAs formulor innehåller avancerade ingredienser som reparerar skadan och verkar förnyande så att håret blir friskt och ungdomligt igen. ”Healing Is The Foundation Of Beautiful Hair”.

En viktig del i tankesättet hos L’ANZA är givetvis miljön, de har bland annat sulfatfria shampoo, paraben säkrat, återvinningsbara förpackningar m.m. L’ANZAs produkter stöder en frisk och hållbar planet.

Alla lanzas produkter som lämnas kvar i håret, så väl treatment/conditioner, styling och finish ger inte bara ett fullt UV- skydd utan också ett värme skydd på 240-260 grader Celsius.

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.